ÓRAREND

Lemondási szabályok: Az órát adott napon 12 óráig lehet lemondani. Reggeli órák esetén előző nap 20 óráig. A megnövekedett „felesleges helyfoglalás” miatt szeretnénk tájékoztatni, hogy amennyiben beregisztrálsz az órára, de nem jössz el, a rendszer automatikusan 1000 Ft-os büntetőjegyet tesz a profilodra.

Cancellation rules: The class can be canceled until 12 am. (morning classes until 8 pm the day before) Due to the increased number of „unnecessary seat reservations”, we would like to inform you that if you register for the class but do not come, the system will automatically add a penalty ticket of HUF 1,000 to your profile.

MILYEN ÓRÁK VANNAK?

Csak nagyon jó órák vannak. Nem tudsz rosszat választani, de néhány részlettel segítek neked, hogy pontosan tudd, hogy melyik óra miről szól.

A „cross” elnevezésű órák crosstraininget jelentenek. A crosstraining egy olyan óra, ahol sokféle eszközt használunk, beleértve a saját testünket is. Nem kell megijedni, nem kell rögtön első órán húzódzkodnod. Az órán használunk TRX-et, kardiógépeket, súlyzókat, csigás gépet, gumiszalagot, jumpboxot, kettlebellt. A cross mellett szerepel egy szám, ez azt jelenti, hogy hány perces az óra. Pl. Cross 45, az 45 perces edzést jelent. Tudom, nagyon kreatív. Miben különböznek az egyes cross órák? Csak abban, hogy más-más edző tartja, akiknek más-más stílusa van. Érdemes több órát kipróbálnod, hogy megtaláld számodra a legjobbat. A legtöbben a 18-as és 19-es kezdésű órákon vannak, általában ezek mindig teltházasak.

A „box” elnevezésű óra egy csoportos box és erősítő edzés, Dani edző segítségével. Kezdők is jöhetnek? Persze, sőt! Az órát úgy képzeld el, hogy egy erősítős blokkal indul, utána pedig köredzés jellegűen különböző gyakorlatok vannak. A lányok is nagyon szeretik ezeket az edzéseket. Nyugi, egymást nem kell ütni, csak a zsákot. Ha tudsz, hozz saját kesztyűt, de nem kötelező.

Az „onlygirls” órák kimondottan csak lányoknak vannak. Bocs fiúk, ezeken nem tudtok részt venni. Ezeken az órákon van, hogy csak a popsi, has kap főszerepet, de előfordulhat, hogy egy szuper egésztestes edzés lesz csak lányok társaságában.

MINDENT A REGISZTRÁCIÓRÓL

Be kell regisztrálni az órára mindenképpen?
Az óra kezdetéig be kell jelentkezned az órára. Ezt saját magad teheted meg a telefonodon keresztül vagy a recepción kéred a lányok segítségét. De ez nem azt jelenti, hogy kötelező előregisztrálnod. Példa: nem fontos vasárnap bejelentkezned a szerdai órára, csupán akkor, hogy ha félsz, hogy nem lesz helyed. De szerdán, az óra kezdetekor már be kell jelentkezned.

Mikortól lehet előregisztrálni egy órára?
Általában szombatonként kerülnek fel a következő heti órák.

Hogyan jelentkezz be órára, hogy ha VAN QR kódod?
Ha már megvan a QR kódod, tehát tag vagy a termünkben, akkor a QR kódod és a megadott email címed alapján tudsz regisztrálni. Egyszerű. Amennyiben sikeresen regisztráltál egy órára, visszaigazoló emailt fogsz kapni.

Hogyan jelentkezz be órára, hogy ha még NINCS QR kódod? Semmi gond. Gyere hozzánk edzeni, és az első alkalommal beregisztrálunk a recepción. Itt csak arra figyelj, hogy a 18 órakor és 19 órakor kezdődő órák sokszor teltházasak. Az első alkalom után már rendelkezni fogsz QR kóddal és már otthonról is tudsz előregisztrálni.

Hogyan jelentkezz be, hogy ha AYCM kártyával jössz hozzánk? AYCM XL kártyával csak a GYM-ben (Ráday utca) megszervezett órákon tudsz részt venni. A 4% Fitness CANDY-ben egyelőre nincs AYCM részvételi lehetőség.

Szeretnél lemondani egy órát?
Ezt kétféleképpen teheted meg. Ismét bejelentkezel a felületre és a lemondás gombra kattintasz, vagy az órára való előregisztráció során kapott emailben a „lemondás”-ra kattintasz. A lemondásról visszaigazoló emailt kapsz. Ne felejtsd: a délutáni órákról az adott napon 12.00-ig, a reggeli órákról előző nap este 20.00-ig lehet lejelentkezni.

ÁRAK ÉS FIZETÉSI INFÓK

Mennyibe kerül az edzés?
1 alkalom: 2 500 Ft 4 alkalom: 9 000 Ft MAX bérlet: 16 500 Ft (Student és Normál bérlettel csak különbözeti jegy vásárlásával lehet részt venni a csoportos órákon)

Milyen bérlettel lehet járni?
A MAX bérlettel a megvásárlás napjától kezdve 30 napig minden nap 2 alkalommal léphetsz be a GYM-be, de naponta 1 csoportos órán vehetsz részt. Ha több órán szeretnél részt venni, akkor különbözeti jegy vásárlása szükséges. A MAX bérlettel a szauna részleg és a 0-24-es GARDEN is használható.

Hogyan lehet fizetni?
Fizetni a helyszínen lehet SIMPLEPAY applikációval vagy készpénzzel. Bankterminál nincsen. Hamarosan online fizetés is lehetséges lesz.

A 4% FITNESS GYM árairól bővebben itt olvashatsz: Árak

Hol vannak a csoportos órák?
Csoportos órák csak a 4% Fitness GYM-ben (Ráday utca) vannak, a 4% Fitness Corner-ben (Paulay Ede utca) nincsenek órák. A GYM-ben közvetlenül a recepcióval szemben, a 0-ás szekcióban vannak az órák.

FONTOS SZABÁLYOK

Az alábbi szabályoknak az a célja, hogy aki szeretne edzeni, az valóban tudjon edzeni. Kérjük, hogy a szabályok betartásával segítsd a közös munkánkat!

1) Az órákon csak MAX bérlettel, napi jeggyel vagy 4 alkalmas bérlettel lehet részt venni.
2) Előregisztrálni minden, már QR kóddal rendelkező vendég tud.
3) Az órákra, részvétel esetén, az óra kezdetéig kötelező bejelentkezni.
4) A MAX bérlettel naponta csak 1 órára lehet jelentkezni. További órára különbözeti jegy vásárlásával lehetséges.
5) A délutáni órákat adott napon 12.00-ig lehet lemondani.
6) Az esti órákat előző nap 20.00-ig lehet lemondani.
7) Amennyiben az órát nem mondtad le időben, és nem jelensz meg, a bérletedből levonódik egy alkalom vagy 1000 Ft-os jegyet számíthatunk fel neked büntetésként.