Hatalmas. Egyedi. Pörgős.
Egy hiba van: túl népszerű a 4% Fitness GYM

4 SZINTES EDZŐTEREM

A GYM a 4% Fitness termek legnagyobb terme: 4 szint, 2500nm, külön ONLYGIRLS és 0-24-es rész.
Helyszín: Ráday utca 16.

Kérjük, hogy vedd figyelembe: termünk a nagyon jó vendégkör és a hibátlan felszereltség miatt nagyon népszerű, ezért általában minden nap teltházas. De ne ijedj meg, mindenki nagyon jó arc. A csúcsidő hétfőtől csütörtökig 16.30 – 20.30 között van. Első alkalommal érdemes nem ebben az időszakban jönni. 

Ha szeretnéd elkerülni a teltházat, akkor hétfőtől péntekig gyere nyugodtan reggel, vagy szombaton és vasárnap.

Kattints a videóra, és nézd meg, hogy milyen a GYM! (a videó elkészülése óta már bővült a terem)

Videó lejátszása

A FELSZERELTSÉG: TÖKÉLETES

A legjobb márkák legjobb gépeit válogattuk össze. Kattints a linkre és nézd meg, hogy melyik szinten milyen eszközökkel tudsz edzeni!

ONLYGIRLS RÉSZ. CSAK LÁNYOKNAK.

Nem szereted, hogy ha bámulnak? Semmi probléma, hiszen a GYM-ben van egy külön ONLYGIRLS szekció, ahol csak a lányok edzhetnek.

Az ONLYGIRLS szekció közel 200 nm, két szintes és a woman02 öltözőből közelíthető meg. Fontos még: ONLYGIRLS csoportos óráink is vannak.

NONSTOP RÉSZ IS VAN

Igen, jól olvasod. A GYM-nek van egy hétfőtől vasárnapig, 0-24 óráig nyitvatartó része, amit GARDEN-nek hívunk.

CSOPORTOS ÓRÁK

Tudtad, hogy az egész 4% Fitness egy 6 fős csoportos órából indult? A csoportos óráink a mai napig fontos szerepet töltenek be a GYM életében.

Jöhetnek kezdők, haladók, lányok, fiúk. Egy biztos: jól fogod magad érezni.

SZAUNA ÉS SÓKABIN

A GYM-ben van szauna és sókabin, ami minden nap 15.00 – 22.00 között üzemel. A szaunát a GYM MAX bérlettel lehet használni díjmentesen. Bármilyen egyéb jeggyel vagy bérlettel is használható 1000 Ft-os szauna jegy vásárlásával. Pl. napijegy 2500 Ft + 1000 Ft szauna jegy. A szaunában törölköző, fürdőruha és papucs használata kötelező.

SZEMÉLYI EDZÉS

Még bizonytalanul mozogsz a kondigépek terén? Vagy nem tudod, hogy kezdj neki a céljaid elérésének? Személyi edzőink akár rövid, akár hosszútávon nagyon szívesen segítenek neked.

DIGITÁLIS BELÉPŐ,
GYORS REGISZTRÁCIÓ

Első alkalommal jössz? A regisztráció maximum 1 percet vesz igénybe, és a mobilodon lesz a virtuális belépőkártyád, ami egy QR kód. Ezzel a kóddal tudsz napijegyet vagy bérletet vásárolni. Regisztrálni csak a helyszínen lehet.

Belépéskor ingyenesen adunk lakatot, amit vissza kell hozni. A lakat elvesztése esetén 5000 Ft-ot kell fizetni. A GARDEN-be (a GYM 0-24-es része) saját lakatot kell vinni, hiszen ott nincs recepció.

HIGIÉNIA, TISZTASÁG, KOMFORT

A GYM-ben egész napos takarítást működik, de kérjük, hogy Te is figyelj a tisztaságra. Tiszta ruha, váltócipő és törölköző használata kötelező. Törölköző a recepción bérelhető.

A komplexumban összesen 3 férfi és 3 női öltöző van. A földszinti öltözőkben ajtós zuhanyzók találhatóak. A mosdók tusfürdővel, toalett fertőtlenítővel és kézmosó habbal felszereltek.

Az edzőterem területén a gépek és a kéz fertőtlenítéséhez 14 helyen található fertőtlenítőszer.

A friss levegőt 4 ipari légkezelő biztosítja, ami a külső levegőt megszűri, lehűti vagy felmelegíti. A gépek automatizáltak, a konditerem területén 20 – 24 fok között van a hőmérséklet.

ÁRAK ÉS FIZETÉSI INFORMÁCIÓ

 • 1 alkalmas belépő: 2500 Ft
 • 4 alkalmas belépő: 9000 Ft
 • heti jegy: 8000 Ft
 • student bérlet: 12 500 Ft
 • normál bérlet: 14 500 Ft
 • max bérlet: 16 500 Ft
 • szauna jegy: 1000 Ft
 • kiegészítő jegy: 1000 Ft

A STUDENT bérletet azoknak ajánljuk, akik kerülni akarják az esti csúcsidőt. Hétfőtől csütörtökig 15.00 előtt vagy 20.00 óra után lehet vele belépni. Sajnos a 0-24 rész ezzel a bérlettel nem használható. A szauna 1000 Ft-os különbözeti jeggyel használható.

A NORMAL azoknak jó, akik egész napos belépési lehetőségre vágynak és szeretnék használni a 0-24-es részt is. A szauna 1000 Ft-os különbözeti jeggyel használható.

A MAX bérletet azoknak hoztuk létre, akik a korlátlan szauna használatra vágynak (minden nap 17.00 – 22.00) és akár a csoportos órákon is részt akarnak venni.

Az edzőterem NAPIJEGY, 4 ALKALMAS és HETI JEGY  vásárlásával is látogatható.

A GYM AYCM XL csomaggal is látogatható. A szauna 1000 Ft-os szauna felárral használható minden nap 17.00 – 22.00 között. A 0-24-es rész használatára nincs lehetőség.

SZAUNA JEGY (1000 Ft): a szauna minden nap 17.00 – 22.00 között üzemel. A MAX bérlet tartalmazza a korlátlan szauna használatot. A nem MAX bérletesek is használhatják a szaunát 1000 Ft-os szauna jegy vásárlásával. (pl. napijegy 2500 Ft + 1000 Ft szauna jegy.)

KIEGÉSZÍTŐ JEGY (1000 Ft): ez a jegytípus arra jó, hogy ha olyan szolgáltatást szeretnél igénybe venni, amit a jegyed vagy bérleted nem tartalmaz.  (pl. NORMAL bérlettel szeretnél egy csoportos órán részt venni vagy STUDENT bérlettel szeretnél 15 óra után belépni)

 • cash FT / EUR
 • simple pay app
 • bankcard (only simple pay app)
 • otp szep card
 • online (coming soon)

Nincs szerződés, nincs kártyahasználati vagy regisztrációs díj. Érkezéskor lakatot biztosítunk, de elhagyása (kulcs, lakat) esetén 5000 Ft-ot kell fizetni. A 0-24-es részbe (Garden) saját lakatot kell vinni.

*LIMITED ENTRY: MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY, THURSDAY ENTER BEFORE 15.00 OR AFTER 20.00. FRIDAY, SATURDAY, SUNDAY ENTRY ALL DAY.

Figyelem! A bérletek nem átruházhatóak.

Amennyiben csalást tapasztalunk az azonnali és végleges kizárással jár az összes 4% létesítményből.

Attention! All of are passes non-transferable.

Any fraud will result in immediate and permanent exclusion from all 4% facilities.

Betöltötted már a 14 évet, de Nem múltál még el 16 éves, és szeretnél nálunk edzeni?

Semmi probléma! Töltsd le ezt a szülői felelősségvállalási nyilatkozatot, írasd alá a szüleiddel és várunk sok szeretettel a termünkben!

OPENING HOURS

MON – FRI 06.30 – 22.30
SAT – SUN 08.00 – 22.00
GARDEN (24/7) non-stop

CONTACT

email info(kukac)budapestgym.com
address 1092 Budapest, Ráday utca 16.
parkolás a konditerem közelében nehéz a parkolás, külön parkolóház nincs