Fotózol vagy edzel?
A CANDY-ben könnyű elcsábulni...

UPDATING
feltöltés alatt

2 SZINTES EDZŐTEREM

A CANDY a 4% Fitness termek újabb terme: 2 szintes, 2000nm. A design és a hangulat pedig olyan, hogy először nem is edzeni akarsz, hanem fotózkodni.
Helyszín: Blaha Lujza tér. (Rákóczi út 47-49.)

A CANDY-ben 3 dologról tájékoztatunk a helyszínen is:

 1. Térerő: az ingatlanban a térerő sajnos nagyon gyenge, de igyekszünk minél előbb ezt a problémát megoldani.
 2. A Géppark majdnem végleges, de pár gépet ideiglenesen tettünk be. A következő hetekben folyamatosan cseréljük majd őket és bővítjük.
 3. Felhúzni csak az ütköző párnákon lehet, a platformok kialakítása és tesztelése később várható.

A FELSZERELTSÉG: 70% kész, a maradék 30-at veled találjuk ki

Nagy a terem, sok a gép, de törekedtünk arra, hogy minél többen tudjatok edzeni, ezért az alapgépekből van a legtöbb. Előre szólok, sajnos felhúzni csak az ütköző párnákkal lehet… egyelőre. A géppark 70%-a végleges, a maradék 30%-ot a folyamatosan cseréljük és a kéréseitek alapján variáljuk.

ONLYGIRLS RÉSZ. CSAK LÁNYOKNAK.

Nem szereted, hogy ha bámulnak? Semmi probléma, hiszen a GYM-ben van egy külön ONLYGIRLS szekció, ahol csak a lányok edzhetnek.

Az ONLYGIRLS szekció közel 200 nm, két szintes és a woman02 öltözőből közelíthető meg. Fontos még: ONLYGIRLS csoportos óráink is vannak.

NONSTOP RÉSZ IS VAN

Igen, jól olvasod. A GYM-nek van egy hétfőtől vasárnapig, 0-24 óráig nyitvatartó része, amit GARDEN-nek hívunk.

CSOPORTOS ÓRÁK

Tudtad, hogy az egész 4% Fitness egy 6 fős csoportos órából indult? A csoportos óráink a mai napig fontos szerepet töltenek be a 4% Fitness életében.

Jöhetnek kezdők, haladók, lányok, fiúk. Egy biztos: jól fogod magad érezni.

SZEMÉLYI EDZÉS

Még bizonytalanul mozogsz a kondigépek terén? Vagy nem tudod, hogy kezdj neki a céljaid elérésének? Személyi edzőink akár rövid, akár hosszútávon nagyon szívesen segítenek neked.

DIGITÁLIS BELÉPŐ,
GYORS REGISZTRÁCIÓ

Első alkalommal jössz? A regisztráció maximum 1 percet vesz igénybe, és a mobilodon lesz a virtuális belépőkártyád, ami egy QR kód. Ezzel a kóddal tudsz napijegyet vagy bérletet vásárolni. Regisztrálni csak a helyszínen lehet.

Belépéskor ingyenesen adunk lakatot, amit vissza kell hozni. A lakat elvesztése esetén 5000 Ft-ot kell fizetni.

HIGIÉNIA, TISZTASÁG, KOMFORT

A CANDY-ben egész napos takarítást működik, de kérjük, hogy Te is figyelj a tisztaságra. Tiszta ruha, váltócipő és törölköző használata kötelező. Törölköző a recepción bérelhető.

A férfi öltöző a -1 szinten található, a női öltöző a földszinten. A mosdók toalett fertőtlenítővel és kézmosó habbal felszereltek.

Az edzőterem területén a gépek és a kéz fertőtlenítéséhez 12 helyen található fertőtlenítőszer.

A friss levegőt 4 ipari légkezelő biztosítja, ami a külső levegőt megszűri, lehűti vagy felmelegíti. A gépek automatizáltak, a konditerem területén 20 – 22 fok között van a hőmérséklet.

ÁRAK ÉS FIZETÉSI INFORMÁCIÓ

 • 1 alkalmas belépő: 2500 Ft
 • 4 alkalmas belépő: 9000 Ft
 • heti jegy: 8000 Ft
 • student bérlet: 12 500 Ft
 • normál bérlet: 14 500 Ft
 • max bérlet: 16 500 Ft
 • kiegészítő jegy: 1000 Ft

Október 23-ig a GYM-ben és CORNER-ben vásárolt bérlettel minden nap látogatható a CANDY. Október 24-től a GYM-es és CORNER-es bérlettel péntek, szombat, vasárnap díjmentesen látogatható.

A CANDY-ben vásárolt bérlettel a GYM és CORNER péntek, szomtbat, vasárnap díjmentesen látogatható.

A 4% Fitness termekben nincsen ingyenes próba lehetőség, de a recepciósok – lehetőség szerint – nagyon szívesen körbevezetnek azért, hogy vásárlás előtt alaposan át tudd gondolni a döntésedet.

A STUDENT bérletet azoknak ajánljuk, akik kerülni akarják az esti csúcsidőt. Hétfőtől csütörtökig 15.00 előtt vagy 20.00 óra után lehet vele belépni. Péntek. szombat, vasárnap egész nap be lehet jönni.

A NORMAL azoknak jó, akik egész napos belépési lehetőségre vágynak.

A MAX bérletet azoknak hoztuk létre, akik akár a csoportos órákon is részt akarnak venni.

Az edzőterem NAPIJEGY, 4 ALKALMAS és HETI JEGY  vásárlásával is látogatható.

A CANDY nem tagja az AYCM kártyának.

KIEGÉSZÍTŐ JEGY (1000 Ft): ez a jegytípus arra jó, hogy ha olyan szolgáltatást szeretnél igénybe venni, amit a jegyed vagy bérleted nem tartalmaz.  (pl. NORMAL bérlettel szeretnél egy csoportos órán részt venni vagy STUDENT bérlettel szeretnél 15 óra után belépni)

 • cash FT / EUR
 • bankcard
 • otp szep card
 • online (coming soon)

Nincs szerződés, nincs kártyahasználati vagy regisztrációs díj. Érkezéskor lakatot biztosítunk, de elhagyása (kulcs, lakat) esetén 5000 Ft-ot kell fizetni. A 0-24-es részbe (Garden) saját lakatot kell vinni.

*LIMITED ENTRY: MONDAY, TUESDAY, WEDNESDAY, THURSDAY ENTER BEFORE 15.00 OR AFTER 20.00. FRIDAY, SATURDAY, SUNDAY ENTRY ALL DAY.

Figyelem! A bérletek nem átruházhatóak.

Amennyiben csalást tapasztalunk az azonnali és végleges kizárással jár az összes 4% létesítményből.

Attention! All of are passes non-transferable.

Any fraud will result in immediate and permanent exclusion from all 4% facilities.

Betöltötted már a 14 évet, de Nem múltál még el 16 éves, és szeretnél nálunk edzeni?

Semmi probléma! Töltsd le ezt a szülői felelősségvállalási nyilatkozatot, írasd alá a szüleiddel és várunk sok szeretettel a termünkben!

OPENING HOURS

MON – FRI 06.30 – 22.30
SAT – SUN 08.00 – 22.00

CONTACT

email hello(kukac)budapestgym.com
address 1088 Budapest, Blaha Lujza tér. (Rákóczi út 47.)
parkolás a CANDY a belváros közepén van, így autóval nehéz parkolni, de a Kiss József, Csokonai és Bezerédj utcában szokott lenni parkolóhely. A terem mellett van egy parkolóház is, de nagyon nem szeretem, mert túl szűk. De tényleg. Rollert a recepción le lehet tenni, biciklinek egyelőre nincs tárolóhely, de az utcán neki tudod láncolni pár dolognak. Motorokat is le lehet tenni a terem előtt, eddig nem láttam büntetést.